Om

Osteopat-Nilsson


Vår vision är att kunna leverera en helhet med bedömning, behandling och rehabilitering. Ett upplägg anpassat efter dina besvär och förutsättningar.
Osteopati ser till helheten där det kan finnas flera vägar till en smärtfri vardag, vid ett besök försöker vi hitta en väg dit för dig.


Du kan också få hjälp med ortopediska skoinlägg, coaching inom kost/träning och motiverande samtal/ samtalsstöd inom både fysisk och psykisk hälsa. 

Utöver att driva klinik, arbetar jag med hälsa och arbetsmiljö som konsult mot företag och som anställd på Sydkraft AB, Uniper.
Vi är flitigt bokade som föreläsare inom hälsa, arbetsmiljö, träning, kost och så klart rehabilitering.

Under lång tid har vi arbetat både med rehabilitering, förebyggande och hälsofrämjande insatser både på individ och företagsnivå. Behöver ditt företag stöd med det systematiska arbetsmiljöarbetet så har ni hittat rätt.  Vi har stor erfarenhet av rehabkoordinering och samtalsstöd. Under över 10 års tid hade jag en anställning inom företagshälsovård, behöver ni rådgivning eller hjälp med tjänster inom denna genre så innehar vi expertkunskaper inom branschen. 

Det har länge funnits ett gediget intresse för både idrott och idrottsskador, 2017 tog jag examen efter ha studerat en fyraårig universitetsutbildning till Osteopat DO. BSc. Redan 2008 var jag klar med utbildning till hälsopedagog och läste därimellan ytterligare år på högskolan samt till personlig tränare och kostrådgivare. Idrottsmässigt finns en bakgrund inom fotboll i Superettan med Mjällby AIF och Ängelholms FF där ett kval mot Syrianska -2011 satte stopp för Allsvenskt spel. 


Tidigare har vi drivit företaget Livsstilskompetens där ett av uppdragen var att ansvara för SEB-bankens hälsoundersökningar i Skåne.


Jörgen Nilsson


Utbildningar:


Osteopat DO.BSc.

Hälsopedagog

Rehabkoordinator

Personlig tränare

Kostrådgivare

Tobaksavväjnare

Stresspedagog