Om

Osteopat-Nilsson


Vår vision är att kunna leverera en helhet med bedömning, behandling och rehabilitering. Ett upplägg anpassat efter dina besvär och förutsättningar.
Osteopati ser till helheten där det kan finnas flera vägar till en smärtfri vardag, vid ett besök försöker vi hitta en väg dit för dig.
Du kan även få hjälp med träningsupplägg, kostrådgivning eller coaching. 
Vi är flitigt bokade som föreläsare inom hälsa, träning, kost och så klart rehabilitering. 

Utöver att driva klinik, anlitas vi som lärare för 2-åriga YH- utbildningen till medicinsk massageterapeut i Malmö. Detta kombineras också med en anställning på Hälsomedicinskt Center företagshälsa som Osteopat och Hälsopedagog. För er som arbetar på ett företag som är ansluten till HMC är välkomna att kontakta mig där för behandling och rådgivning.


Idrottsmässigt finns en bakgrund inom fotboll i Superettan med Mjällby AIF och Ängelholms FF där ett kval mot Syrianska -2011 satte stopp för Allsvenskt spel. Det har länge funnits ett gediget intresse för både idrott och idrottsskador, 2017 tog jag examen efter ha studerat en fyraårig universitetsutbildning till Osteopat DO. BSc. Redan 2008 var jag klar med utbildning till hälsopedagog och läste därimellan ytterligare år på högskolan samt till personlig tränare och kostrådgivare.

Under lång tid har mitt arbete bestått av hälsofrämjande insatser och hälsoprojekt mot företag inom kost, träning och tobak. 

Tidigare har vi drivit företaget Livsstilskompetens där ett av uppdragen var att ansvara för SEB-bankens hälsotester/fystester i Skåne.

Föreläsningar har utförts för mindre grupper men också inför större sällskap på 300 personer. 


Jörgen


Utbildningar:


Osteopat DO.BSc.

Hälsopedagog

Personlig tränare

Kostrådgivare

Tobaksavväjnare

Stresspedagog